Over ons

Sinds 2018 ondersteunen we bedrijven met het sneller en slimmer ontwikkelen van data oplossingen. De medewerkers van CrossBreeze hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van data oplossingen en zijn gespecialiseerd in modelgedreven ontwikkeling en code-generatie. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze model gedreven aanpak die we ook ondersteunen met zelf ontwikkelde tools.

Ons team

Harmen Wessels

Harmen Wessels

Eigenaar & Data Solution Consultant

Harmen startte tijdens zijn studie in 2007 zijn eerste bedrijf. Na voor verschillende software adviesbureaus gewerkt te hebben, werkt Harmen sinds 2014 als zelfstandig BI en DWH consultant. Harmen combineert een sterk analytisch vermogen met een zeer goed oog voor detail en nauwkeurigheid. Deze vaardigheden gecombineerd met zijn ervaring in ontwikkeling en testautomatisering zorgen voor een waardevolle sparringpartner in alle aspecten van de ontwikkeling van data-oplossingen.

Willem Otten

Willem Otten

Eigenaar & Data Solution Consultant

Willem ontwikkelt software sinds 2002 en is sinds 2009 gespecialiseerd in DWH- en BI-software. Hij combineert een solide technische achtergrond met het vermogen om snel in te spelen op de behoeften en uitdagingen van diverse business stakeholders. Willem heeft voor verschillende organisaties gewerkt, variërend van financiële instellingen en zorginstellingen tot software adviesbureaus. Development automation door het toepassen van model gestuurde ontwikkelconcepten is een essentieel onderdeel van zijn werk in de meeste van deze werkomgevingen.

Jacob Siemaszko

Data Solution Consultant

Jacob is een ervaren developer met ervaring op alle aspecten van een data oplossing; van rapportages, kubussen en dashboards aan de voorkant tot het modelleren van een datawarehouse en het ontwikkelen van ETL processen voor de benodigde datastromen aan de achterkant.

Model gedreven ontwikkelprocessen, geautomatiseerd testen, continuous Integration & deployment dragen er in zijn optiek aan bij dat er meer tijd overblijft voor het doorgronden van de business behoefte en het begrijpen van business processen. Dat is waar de impact dan wordt gemaximaliseerd.

Refai

Refai Othman

Data Solution Consultant

Refai is een gedreven data-engineer met ervaring in het data engineering- en softwareontwikkelingsvakgebied. Hij beschikt over kennis van datawarehousing en machine learning.

Refai heeft gewerkt met verschillende technieken en vind het leuk om met nieuwe technologie aan de slag te gaan.