CrossGenerate

Met behulp van CrossGenerate kan een data oplossing veel sneller worden geïmplementeerd. Onze generator is techniek en architectuur onafhankelijk. Hierdoor is CrossGenerate geschikt om een volledig nieuwe oplossing te implementeren maar kan ook in een bestaande oplossing toegepast worden om de ontwikkeling te versnellen.

CrossGenerate is onze generator voor data oplossingen. Bij een model gedreven aanpak zorgt de generator voor het genereren van de software op basis van het model en software templates.

CrossGenerate is ontwikkeld met de volgende twee basisprincipes

Ondersteunt iedere technologie

Ondersteunt iedere technologie
Code templates kunnen gemaakt worden in elke technologie. Het onderhouden van de templates gebeurt in de bij de technologie horende IDE. Dus een SSIS template kan in Visual Studio gebouwd worden, een Azure Data Factory template in de Azure Data Factory webomgeving, SQL template in een SQL editor etc.

Architectuur onafhankelijk

CrossGenerate heeft geen architectuurpatronen ingebouwd. Of er nu een Datavault, dimensioneel model, Inmon of andere modelleringsvorm gewenst is, CrossGenerate kan hierop worden aangesloten.

Waarom CrossGenerate

Kosten ondersteuning

Onderstaande tabel toont de kosten voor de verschillende type ondersteuning die bij CrossGenerate geboden kunnen worden.

Type ondersteuningTarief excl BTW
Per mail
Remote per uur€100
Strippenkaart 20 uur remote
(één jaar geldig)
€1.900
On-site per dagdeel€600
On-site per dag€1.000

Alle bedragen op deze pagina zijn in Euro’s en exclusief BTW.

CrossGenerate in actie zien?

Zelf aan de slag met CrossGenerate of een demo aanvragen?
Neem contact op voor een afspraak.